Over de site

Dit is de officiële website van de gemeente Katwijk. De gemeente Katwijk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Wij proberen ook om zo duidelijk mogelijk te zijn in ons taalgebruik. Komt u iets tegen dat onduidelijk of niet juist is, dan stellen wij uw reactie erg op prijs. Gebruikt u hiervoor het contactformulier.

Op www.katwijk.nl en extra.katwijk.nl wordt door de gemeente informatie geplaatst. De gemeente doet dit met de grootst mogelijke zorg en doet er alles aan de informatie actueel en juist te houden, maar kan dit niet garanderen. Meld het met het contactformulier als u iets ziet wat volgens u verouderd of onjuist is.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden alleen gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Bij het maken en beheren van deze website proberen wij om de website zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle doelgroepen.

De gemeente maakt actief gegevens openbaar. Deze gegevens zijn verzameld op OpenKatwijk. Hier vindt u lokale regelgeving, organisatiegegevens, raadsstukken, bestuursstukken en beschikkingen.

Van deze website wordt dagelijks een kopie gemaakt op Archiefweb.

Met de kalenderfunctie op Archiefweb kunt u de website van een willekeurige datum eenvoudig bekijken. U bladert simpelweg door het verleden van de website.

De Illustratieve iconen op deze website zijn ontwikkeld door OpenGemeenten. Deze iconenset is vrij te gebruiken en valt onder de CC BY-SA 4.0-licentie.

Het technische en het grafische gedeelte van deze website is gemaakt door OpenGemeenten: krachtig en gebruiksvriendelijk ontwikkeld op het TYPO3 content management systeem.

De gemeentelijke website Katwijk.nl maakt ook gebruik van cookies.

Bij de gemeente Katwijk vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van onze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Als u een zwakke plek in een van onze systemen heeft gevonden horen wij dit graag zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. Wij willen graag met u samenwerken om onze klanten en onze systemen beter te kunnen beschermen.

Meer informatie en spelregels over het melden