Proclaimer

Op www.katwijk.nl en extra.katwijk.nl wordt door de gemeente informatie geplaatst. De gemeente doet dit met de grootst mogelijke zorg en doet er alles aan de informatie actueel en juist te houden, maar kan dit niet garanderen.

Mocht u op deze sites een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist of verouderd is of ten onrechte is geplaatst, meld dit dan met het contactformulier.

U ontvangt binnen 3 weken een reactie op uw ingezonden contactformulier.

Al uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het afhandelen van uw contactformulier. Dit is in overeenstemming met de privacyverklaring  van de gemeente.

Op de sites van de gemeente staan links naar websites van derden. De gemeente Katwijk is niet verantwoordelijk voor de inhoud en werkwijze van applicaties, content en/of diensten van derden of voor gebruik hiervan. Voor producten of diensten die worden aangeboden door derden gelden de toepasselijke voorwaarden van die derden.

De gemeente Katwijk beveiligt naar alle redelijkheid haar systemen tegen onrechtmatig gebruik. De gemeente gebruikt hiervoor passende technische en organisatorische maatregelen, waarbij rekening wordt gehouden met de stand van de techniek. Zij is echter niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct en/of indirect die ontstaat door het onrechtmatig gebruik van haar systemen door een derde.

Heeft u een zwakke plek in een systeem van de gemeente gevonden? Zie: Verantwoorde openbaarmaking

De informatie op deze sites is alleen bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. Er kunnen geen rechten aan de informatie worden ontleend. De gemeente Katwijk is niet aansprakelijk voor schade die is of kan ontstaan als gevolg van (in)direct gebruik van onjuiste, verouderde of incomplete informatie op de sites, waaronder mede (maar niet beperkt tot) handelingen verricht door een bezoeker van de site die zouden zijn ingegeven door op www.katwijk.nl of extra.katwijk.nl geplaatste informatie.