Jongeren Perspectief Fonds

Via het Jongeren Perspectief Fonds (JPF) krijgen jongeren uit de gemeente Katwijk professionele hulp bij schulden en geldzorgen. Met persoonlijke begeleiding, trainingen en advies helpen we om je schulden af te lossen en je geldzaken op orde te krijgen. Het Jongeren Perspectief Fonds is voor jongeren van 18 t/m 27 jaar.

Aanmelden Jongeren Perspectief Fonds

Wanneer kom je in aanmerking voor het Jongeren Perspectief Fonds?

  • Je hebt een leeftijd van 18 tot en met 27 jaar 
  • Je woont in de gemeente Katwijk 
  • Je hebt schulden en wilt daar graag van af 
  • Je schulden zorgen voor lichte tot zware problemen 
  • Je accepteert budgetbeheer en bent bereid om aan jezelf te werken 
  • Je wilt heel graag een nieuwe toekomst opbouwen

Hoe de hulp eruitziet

Kennismaken met je coach

Als je in aanmerking komt voor JPF, koppelen we je aan een coach. Met deze coach werk je gedurende het hele traject van 2,5 jaar intensief samen.

Afspraken maken

Tijdens kennismakingsgesprekken maak je afspraken en een plan voor de komende jaren. We proberen hier mensen die dicht bij jou staan bij te betrekken.

Schulden in kaart brengen

Met je coach spreek je af hoe je je schulden gaat afbetalen. Dit kan bijvoorbeeld door maatschappelijk werk te doen.

Trainingen volgen

Tijdens het JPF-traject volg je trainingen die jou helpen bij omgaan met geld en je persoonlijke ontwikkeling.

Schuldenvrij

Het doel van jou en je coach is dat je binnen 2 jaar geen schulden meer hebt.

De coach van JPF

Foto van Kaylee Klok

Kaylee Klok

Ik ben Kaylee Klok. Ik ben opgegroeid in Katwijk in een groot pleeggezin. Saamhorigheid is dan ook iets waar ik van geniet. Ook geniet ik er erg van om in mijn vrije tijd naar buiten te gaan en stukken te wandelen in de natuur. Even 'ontsnappen' aan de drukte. Mijn kwaliteiten liggen in het omdenken en helpen bij zelfvertrouwen. Ik heb mezelf in mijn leven al vaak verbaasd over wat er mogelijk is als ik in mezelf geloof. Als ik maar durf! Vanuit deze gedachtegang kijk ik graag met jou mee naar een nieuw perspectief voor jouw toekomst. 

Aanmelden

Wil je meedoen met het Jongeren Perspectief Fonds of heb je vragen? Neem dan contact op via jpf@katwijk.nl of 071 406 50 00.

Als je vervolgens toch niet geselecteerd wordt voor het Jongeren Perspectief Fonds, zoeken we met jou naar een andere oplossing. Denk hierbij een hulp van het Wijkteam van gemeente Katwijk.