Positief Leven

Hoe kunt u op een positieve manier naar uzelf kijken, zonder te kijken naar wat er niet goed is? Kijken met begrip voor uw eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor uw sterke kanten. Wilt u dit graag toepassen in uw leven? Meld u dan aan voor de training Positief Leven!

Waarom meedoen aan de training Positief Leven?

Stress, piekeren, spanning en ontspanning. Hoe herkent u dit bij uzelf en hoe kunt u er (anders) mee omgaan? U leert meer over stress, uw sterke kanten, optimisme, zelfcompassie, positieve relaties en ontspanning. Deze laagdrempelige training stimuleert u om mogelijkheden te zoeken om tot bloei te komen en u persoonlijk te ontwikkelen.

Aanmelden

De training Positief Leven is bedoeld voor inwoners van de gemeente Katwijk van 18 jaar of ouder. Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Hiervoor kunt u een mail sturen naar t.hoek@katwijk.nl. Deelnemers worden voorafgaand aan de training gebeld voor een korte kennismaking.

Praktische informatie

De training wordt 2 keer per jaar kosteloos aangeboden door het Wijkteam van gemeente Katwijk en de afdeling Preventie van GGZ Rivierduinen. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten en vindt plaats bij locatie de Burgt, Burgemeester Koomansplein 1 in Rijnsburg.

De eerstvolgende training is op 3 april, 10 april, 17 april, 24 april en 8 mei 2024 tussen 14.00 en 16.00 uur. De data voor de training in de 2e helft van 2024 maken we op een later moment bekend.