Houd-me-vast

Relatiecursus

Houd-me-vast is een training die u kunt zien als een APK voor uw relatie. Samen kijkt u waar u nu staat. Wat gaat er goed? En wat zijn de momenten dat jullie elkaar niet begrijpen? In de training gaat u samen in gesprek over de dieperliggende emoties die achter gedrag of communicatie zit. Het is een investering in uw relatie. Leer elkaar echt zien en begrijpen. Dit jaar kunt u deze training weer volgen.

Stellen die uit elkaar gaan, noemen vaak als reden dat ze uit elkaar zijn gegroeid. Meestal missen ze dan de emotionele verbinding met elkaar. Houd-me-vast is een training die helpt om stellen weer dichter bij elkaar te brengen en elkaar misschien beter te leren begrijpen. De training is voor stellen die denken aan scheiden en stellen die willen investeren in hun relatie. Omdat de training zich heeft bewezen, wordt de training doorlopend aangeboden. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn gaan we van start. Dit kan zowel ’s avonds als overdag zijn. Het is maatwerk.

De training

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten. Algemene informatie wordt in een groep gegeven. Persoonlijke gesprekken blijven privé en vinden plaats in een andere ruimte. Eventueel met relatiecoach die aansluit. De kosten zijn € 24 voor de aanschaf van 2 werkboeken. Meer informatie en aanmelden kan via het Wijkteam, 071 406 50 00 of via wijkteam@katwijk.nl.

Trainingsdata

In juni 2024 gaat er een nieuwe cursus Houd-me-vast van start. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli, 10 juli en 4 september en 11 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Burgt in Rijnsburg. Er is ruimte voor maximaal 6 stellen en de cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.