Creatief Leven

Meerdere keren per jaar bieden we een gratis cursus aan voor volwassenen en senioren die last hebben van eenzaamheidsgevoelens en die daar iets aan willen doen. Het is een positieve, serieuze en leuke cursus. Creatief Leven is bewezen effectief: mensen die de cursus al hebben gevolgd, ervaren na afloop minder last van eenzaamheid.

Stap voor stap

Gesprekken, adviezen, contacten, sporten, cultuur of een luisterend oor zorgen niet altijd dat eenzaamheid minder wordt. Eenzaamheid is niet zo gemakkelijk te doorbreken, zeker niet als mensen er al wat langer last van hebben. De cursus Creatief Leven helpt mensen om weer vertrouwen in zichzelf te krijgen, te ontdekken wat bij ze past. Deelnemers oefenen en worden gestimuleerd, waardoor ze meer gaan ontspannen. Ze worden zich bewust van (soms negatieve) patronen. Stap voor stap, met behulp van 8 bijeenkomsten en een werkboek, gaan de deelnemers zich meer openstellen voor verandering. Ze maken hun eigen keuzes, op weg naar meer verbondenheid.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de volgende cursus? Stuur dan een mail naar cursusleider Annet Gijsman via a.gijsman@hetnet.nl.