Vergaderlocaties van de Gemeenteraad

De gemeenteraad vergadert op 3 locaties in het gemeentehuis:

  • Raadzaal
  • Strandzaal
  • Boulevardzaal

De Strandzaal en Boulevardzaal kunnen ook worden samengevoegd tot één vergaderlocatie, de Burgerzaal. Zie hiervoor de informatie over de Boulevardzaal.

Raadzaal

De Raadzaal is op de eerste verdieping van het gemeentehuis, in het monumentale oude deel. De Raadzaal is na binnenkomst via de centrale ingang te bereiken door de trap op te gaan en vervolgens rechts af te slaan, de deur naar het monumentale deel door te gaan en de trap op te lopen naar de Raadzaal. Voor wie niet kan traplopen is een lift beschikbaar.

Strandzaal

De Strandzaal is na binnenkomst via de centrale ingang te bereiken door de trap op te gaan en vervolgens links af te slaan. Voor wie niet kan traplopen is een lift beschikbaar.

Boulevardzaal

De Boulevardzaal is na binnenkomst via de centrale ingang te bereiken door de lift te nemen of de trap op te gaan en vervolgens rechtdoor te lopen. Zo is ook de Burgerzaal bereikbaar, als de Boulevardzaal en de Strandzaal samen zijn gevoegd tot Burgerzaal, om ruimte aan veel bezoekers te bieden. Voor wie niet kan traplopen is een lift beschikbaar.