Accountmanagers

Heeft u een vraag over ondernemen in de gemeente Katwijk? Op deze pagina vindt u bij welke accountmanager u moet zijn. De accountmanagers zijn verdeeld per branche.

Goede dienstverlening van de gemeente aan het bedrijfsleven is een cruciaal aspect om bedrijven en daarmee werkgelegenheid, investeringen en bestedingen, aan Katwijk te binden. De accountmanagers zijn een belangrijke schakel tussen het beleid en de implementatie daarvan. De gemeente wordt hiermee slagvaardiger en krijgt een meer efficiënte uitvoering van strategie en beleid.

Sandra Jansen, accountmanager Bedrijven

s.jansen@katwijk.nl
+31 630042961

Binnen het team economische zaken werkt Sandra graag met ondernemers samen. Het bouwen en onderhouden van relaties vindt zij belangrijk.

‘Mijn bedrijfskundige achtergrond en het opgroeien in een ondernemersgezin komen goed van pas in deze baan. Samen met de ondernemers wil ik kijken hoe ik mijn kennis en ervaring het beste voor hen en de gemeente kan inzetten. Daar krijg ik energie van!’

Sandra is de accountmanager voor:

  • retail
  • sierteelt en agri- business
  • bedrijventerreinen en werklocaties

Roos Kralt, accountmanager bedrijven

roos.kralt@katwijk.nl
+31 6 83276697

Roos houdt zich binnen het team economische zaken bezig met het samenwerken mét en vóór de ondernemers. De verbinding opzoeken en elkaar versterken op de lange termijn vindt zij belangrijk.

‘Met mijn commerciële achtergrond en ervaring als ondernemer spreek ik de taal van de mensen waar we het voor doen. Telkens opnieuw de juiste oplossing vinden en samen groeien, is waar ik ’s morgens voor op sta!’

Roos is de accountmanager voor:

  • horeca en toerisme
  • Unmanned Valley
  • duurzaamheid en circulariteit
  • visserij