Logo gemeente Katwijk

Mantelzorg

Bent u mantelzorger? Dan bent u onmisbaar voor uw omgeving én de samenleving. Maar misschien kunt u zelf af en toe ook wel wat hulp of steun gebruiken.

Hebt u een vraag, of wilt u advies over mantelzorgondersteuning?

Mantelzorgondersteuning is telefonisch bereikbaar, van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 - 14.00 uur:

  • telefoon: (071) 403 33 23

U kunt ook mailen naar:

Spreekuur mantelzorgondersteuning

Locatie

Callaoweg 1, 2223 AS Katwijk

Tijdstip
dinsdag 10.00 - 11.30 uur

Aanmelden als mantelzorger

Zorgt u meer dan 8 uur per week en langer dan 3 maanden voor een naaste en woont u in de gemeente? Meld u gratis aan bij Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning.

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning biedt haar diensten aan mantelzorgers binnen de gemeente Katwijk. Zij bieden onder andere informatie, advies en kunnen doorverwijzen naar organisaties waar mantelzorgers praktische ondersteuning kunnen krijgen. Ook onderhouden zij goede contacten met vrijwilligersorganisaties die u als mantelzorger respijtzorg kunnen bieden en zijn zij nauw betrokken bij:

Dit is een digitaal platform waar mantelzorgers een hulpvraag kunnen plaatsen. Verder organiseert Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning bijeenkomsten met interessante thema's. En brengen zij bijeenkomsten in kaart van andere organisaties die u als mantelzorger kunnen ondersteunen in uw zorgtaken.

Inschrijven

U kunt u aanmelden bij Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning door onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar onderstaand e-mailadres:

U kunt het formulier mailen naar:

Blijk van Waardering

Staat u bij het Welzijnskwartier ingeschreven als mantelzorger?  En is degene voor wie u zorgt een inwoner van de gemeente Katwijk? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Blijk van Waardering (voorheen Mantelzorgcompliment). Meer hierover kunt u lezen op: