Trainingen

Houd-me-vast

Relatiecursus

Houd-me-vast is een training die u kunt zien als een APK voor uw relatie. Samen kijkt u waar u nu staat. Wat gaat er goed? En wat zijn de momenten dat jullie elkaar niet begrijpen? In de training gaat u samen in gesprek over de dieperliggende emoties die achter gedrag of communicatie zit. Het is een investering in uw relatie. Leer elkaar echt zien en begrijpen. Dit jaar kunt u deze training weer volgen. 

Lees meer over de cursus Houd-me-vast

Dappere Dino's

Voor kinderen tussen 6 en 8 jaar met gescheiden ouders

Jonge kinderen reageren vaak met intens verdriet als ouders uit elkaar gaan. Ook allerlei angsten, fantasieën over een verzoening tussen ouders, woede en schuldgevoelens komen voor. Dappere dino’s helpt uw kind om daarmee om te gaan!

Lees meer over Dappere Dino's Inschrijven Dappere Dino's

KIES

Kinderen In Een Scheiding

Als ouders gaan scheiden is dat ingrijpend voor kinderen. Er verandert veel en dat kan kinderen angstig en onzeker maken. Ze vragen extra aandacht, gaan opeens heel ander (lastig) gedrag vertonen, of zijn bang dat ze hun ouder(s) verdriet doen als ze zelf verdrietig zijn.

Lees meer over KIES Inschrijven Kinderen In Een Scheiding

Coole Kikkertraining

Sociale vaardigheids- en weerbaarheidstraining (8 t/m 12 jaar)

Ieder kind heeſt wel iets waarin hij/zij sterker wil worden. Bij de Coole Kikkertraining gaan we onder andere oefenen met iemand uitnodigen, samen spelen en voor jezelf opkomen.

Lees meer over Coole Kikkertraining Inschrijven Coole Kikkertraining

Rots- en Watertraining

Weerbaarheidstraining voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? De training Rots en Water heeſt tot doel je zelfvertrouwen te geven en je sterker te maken, niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk. Je leert dat je een ‘rots’ en een ‘water ’kant hebt. Een Rots is krachtig en onverzettelijk. Een Rots kan opkomen voor zichzelf en voor wat hij/zij echt belangrijk vindt. Water is vriendschappelijk. Water heeſt respect voor anderen en kan goed met anderen praten. Leer in welke situatie je ‘rots’ of ‘water’ wilt zijn.

Lees meer over Rots- en Watertraining Inschrijven Rots- en Watertraining