Logo gemeente Katwijk

Wonen, verkeer en leefomgeving

Wat zijn de bestemmingsplannen? Ik wil verbouwen; hoe vraag ik een vergunning aan? Welke vergunningen zijn aangevraagd en/of verleend? Hoeveel moet ik betalen aan gemeentelijke belastingen? Alles over wonen in Katwijk vindt u hier:


U kunt steeds meer zaken afhandelen met de gemeente door het invullen en verzenden van een digitaal formulier.

DigiD

Staat er DigiD bij uw formulier? Dan moet u inloggen met uw DigiD zodat uw aanvraag digitaal wordt ondertekend. Door in te loggen met DigiD worden ook andere gegevens zoals uw naam, adres en geboortedatum automatisch ingevuld in het formulier.


Waar wordt er aan de weg gewerkt? Waar kan ik parkeren? Wat wordt er gedaan om Katwijk bereikbaar te houden? Alles over verkeer in Katwijk vindt u hier:


Er ligt een stoeptegel los; kan dat gerepareerd worden? Ik heb grofvuil; waar kan ik dat laten? Mag mijn hond loslopen? Wat is een wijkregisseur? Onder 'leefomgeving' vindt u de antwoorden op deze vragen en meer.


Hoe zorgt de gemeente er voor dat uw omgeving leefbaar en veilig blijft? En wat kunt u zelf doen? Wat moet u doen in geval van een calamiteit? Wanneer mag u vuurwerk afsteken? Hoe meldt u een evenement aan? De antwoorden en meer vindt u hier:


Waar worden nieuwe huizen gebouwd? Kan ik inschrijven voor een nieuwe woning? Wat zijn de plannen voor de bedrijventerreinen? Welke plannen zijn er om Katwijk goed bereikbaar te houden?