Pmd challenges

Doet u ook mee met de challenge om meer pmd van het restafval te scheiden?

Pmd challenge Duyfrak

In de eerste week van juli krijgt u een pmd-container aan huis geleverd. Hier kunt u uw plastic, metaal en drinkpakken (pmd) gescheiden in verzamelen. U hoeft uw pmd tijdens de testperiode dus niet weg te brengen, maar wij halen het bij u op. Het doel is om te testen of inwoners zo meer pmd gaan scheiden van het restafval. De pmd-container legen wij om de week op vrijdag. Op onderstaande kaart ziet u waar u de container kunt aanbieden. De opstelplaatsen zijn altijd in de buurt van de ondergrondse containers.

Pmd challenge Rijnsoever

In de eerste week van juli krijgen een aantal straten in uw buurt een pmd-container aan huis geleverd. Hier kunt u uw plastic, metaal en drinkpakken (pmd) gescheiden in verzamelen. U hoeft uw pmd tijdens de testperiode dus niet weg te brengen, maar wij halen het bij u op. Het doel is om te testen of inwoners zo meer pmd gaan scheiden van het restafval. De pmd-container legen wij om de week op vrijdag. Uw pmd-container kunt u op de gebruikelijke aanbiedplaats zetten.

Pmd challenge Frederiksoord

Doet u ook mee met de challenge om meer pmd te scheiden? Vanaf begin juli krijgt u de mogelijkheid om uw plastic, metaal en drinkpakken (pmd) dichter bij huis weg te gooien. Een aantal restafvalcontainers in uw wijk worden tijdelijk omgebouwd tot pmd-containers. Twee containers blijven geschikt voor restafval. Deze staan mogelijk een stukje verder weg dan u gewend bent. Het doel is om te testen of inwoners zo meer pmd gaan scheiden van het restafval. Op onderstaande kaart ziet u welke containers we in uw buurt ombouwen en waar u het restafval weg kunt brengen.  

Oranje: pmd-container, grijs: restafval-container

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over het sorteren van afval en over deze proef? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief die komende maanden diverse handige tips en informatie geeft.