Toeristenmarkt

In 2018 wordt elke dinsdag van 13.00-21.00 uur de toeristenmarkt gehouden van 26 juni t/m 28 augustus in het centrum van Katwijk aan Zee.

Dinsdag 21 augustus: Kunst in Katwijk

KuCo (een samenwerkingsverband van kunstenaars, kunstvormen en kunststromingen) organiseert een kunstmarkt. Verschillende kunstvormen worden gepromoot. Kunstenaars uit Katwijk en de regio zijn aanwezig.

U kunt meedoen aan workshops en er wordt kunst gepresenteerd. Ook is er een gedichtenmarathon en er wordt “en plein air” geschilderd. Een interessante en actieve dag die u zeker niet mag missen. ’s Avonds is er een muzikaal optreden.

Dinsdag 28 augustus: Zorgmarkt

Deze markt wordt ingericht door Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning en is gericht op het thema zorg. Wat is er binnen Katwijk te vinden op gebied van zorg & welzijn zowel vrijwillig als professioneel? Met als extra insteek; besteding van vrije tijd. Kun je bijvoorbeeld in Katwijk sporten met een handicap? Welke vakantiemogelijkheden zijn er voor mensen met een beperking of een ziekte? Zijn er vrijwilligersorganisaties die je kleine vragen op gebied van zorg kunnen vervullen? Kun je eigenlijk zelf vrijwilligerswerk doen als je niet helemaal gezond bent of een handicap hebt? Kom op deze markt kennis maken met alle mogelijkheden die je hebt als je zelf zorg nodig hebt, of als je zelf, als mantelzorger voor iemand zorgt die dat nodig heeft. Op de zorgmarkt is alles te vinden dat het mogelijk maakt om midden in het leven staan. Ook met een handicap, psychisch, lichamelijk of verstandelijk.