Toeristenmarkt

In 2019 wordt elke dinsdag van 13.00-21.00 uur de toeristenmarkt gehouden van 25 juni t/m 28 augustus in het centrum van Katwijk aan Zee.

Dinsdag 20 augustus: Kunst in Katwijk

KuCo (een samenwerkingsverband van kunstenaars, kunstvormen en kunststromingen) organiseert een kunstmarkt. Verschillende kunstvormen worden gepromoot. Kunstenaars uit Katwijk en de regio zijn aanwezig.

U kunt meedoen aan workshops en er wordt kunst gepresenteerd. Ook is er een gedichtenmarathon en er wordt “en plein air” geschilderd. Een interessante en actieve dag die u zeker niet mag missen. ’s Avonds is er een muzikaal optreden van de DVS.

Dinsdag 27 augustus: Vrijwilligersmarkt

Deze markt wordt ingericht door Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt. De vrijwilligersmarkt is dé locatie waar vrijwilligersorganisaties, verenigingen en stichtingen in contact kunnen komen met potentiële vrijwilligers. Tijdens deze vrijwilligersmarkt zullen verschillende organisaties en verenigingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg presenteren wat zij doen binnen hun organisatie op het gebied van vrijwilligerswerk.

Misschien vind je net de leuke uitdaging die je zoekt! Wist je dat vrijwilligerswerk het begin kan zijn van iets nieuws, je leven kan verrijken en heel veelzijdig kan zijn? Bovendien is het voor mensen die op dit moment geen betaald werk hebben een prachtige gelegenheid om in de werksfeer te blijven. Je kunt met de deelnemende organisaties in gesprek over welke talenten je bezit en hoe je deze kunt inzetten in een organisatie. Wellicht komt er een mooie match tot stand.

Kom gerust even langs, ook als je niet direct op zoek bent naar vrijwilligerswerk. Voor meer informatie over de vrijwilligersmarkt kun je met Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt.