Logo gemeente Katwijk

Proclaimer

Dit is de officiƫle website van de gemeente Katwijk. De gemeente Katwijk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Daarbij streven wij ook naar begrijpelijk taalgebruik. Komt u iets tegen dat niet juist is, dan stellen wij uw reactie heel erg op prijs. Gebruikt u hiervoor het reactieformulier.

Op de internetsite van de gemeente Katwijk wordt verwezen naar internetsites en/of informatiebronnen van derden. De gemeente Katwijk kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Wanneer u per e-mail of met behulp van het webformulier reageert, wordt dit volgens dezelfde regels behandeld die ook voor brieven gelden. Bij het gebruik van webformulieren beperken wij het aantal velden dat verplicht moet worden ingevuld tot een minimum.

Uw e-mail wordt altijd op een goede en veilige manier geregistreerd en gearchiveerd. U ontvangt na het versturen van uw e-mailbericht of webformulier vrijwel direct een ontvangstbevestiging. Hierin vindt u eventuele verdere informatie over de verdere behandeling van uw bericht.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden alleen gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.