Oplevering laatste deelplan Park Rijnsoever-Noord

Afgelopen maandag werd deelplan Schittering, in totaal 32 appartementen, in Park Rijnsoever-Noord feestelijk geopend door aannemersbedrijf Campri Vastgoed en wethouder Gerard Mostert. Daarmee is de totale woonwijk Rijnsoever-Noord opgeleverd. Er waren veel bewoners aanwezig om te proosten op hun nieuwe woning.

Wethouder Gerard Mostert: “Ik ben blij dat onze gemeente een prachtige woonwijk rijker is. Woningen die we zo hard nodig hebben. Door de grote variatie in woningtypes in combinatie met veel groen en wandel- en fietsstroken is Park Rijnsoever een prettige woonplek voor bewoners in allerlei stadia van hun leven. Uiteindelijk hebben we een mooie mix van starters, jonge gezinnen en senioren.”

Over Park Rijnsoever-Noord

Aan de noordwestkant van de wijk Park Rijnsoever zijn in totaal 144 gasloze woningen gebouwd. Park Rijnsoever-Noord bestaat uit drie deelplannen: Glinstering, Fonkeling en Schittering. De deelplannen Fonkeling (22 twee-onder-een-kap(luxe)woningen, 2 half vrijstaande en 1 vrijstaande woning) en Schittering (32 appartementen).