Ophaalavond Valkenburgseweg/ Katwijkerweg

Maandag 4 november aanstaande organiseert de gemeente Katwijk een bijeenkomst voor bewoners van de Valkenburgseweg / Katwijkerweg. Het is de wens deze strook grond langs de Oude Rijn in de nabije toekomst opnieuw in te richten. De gemeente wil hier graag perceeleigenaren, bedrijven en omwonenden bij betrekken.

Ophaalavond

Iedereen is van harte welkom op deze ‘ophaalavond’. Medewerkers van adviesbureau Rho en de gemeente Katwijk zijn aanwezig om samen met alle aanwezigen wensen en ideeën te inventariseren. Wethouder Knape: “Tijdens deze bijeenkomst willen we vooral veel informatie ophalen. Vragen die aan de orde zullen komen zijn: moet dit gebied een bedrijventerrein blijven of is wonen ook (deels) mogelijk? Hoe kan de ontwikkeling van dit gebied bijdragen aan uw straat, buurt, de wijk en Katwijk als geheel? Welke kansen biedt de ligging aan het water? Hoe zit het met het autoverkeer? Met antwoorden op deze vragen, kunnen we scenario’s voor dit gebied uitwerken.”

Bent u erbij?

De ophaalavond vindt plaats op 4 november in het gemeentehuis van Katwijk, Koningin Julianalaan 3 in Katwijk. De Burgerzaal is vanaf 19.15 u open. De avond begint 19:30 uur en duurt tot 21:30 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar . Wij zorgen dan voor voldoende koffie en thee.

Naar overzicht