Kinderopvang tijdens coronacrisis

Heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar en heeft u (aanvullende) opvang nodig, omdat u tijdens deze coronacrisis moet werken in één van de cruciale beroepsgroepen? Neemt u dan alstublieft contact op met de gemeente via onderwijs@katwijk.nl of 071-4065000.

De gemeente wil graag weten of er mensen zijn die naast de opvang op scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen gebruik willen maken van aanvullende opvang voor de middag, avond, nacht of het weekend. Hierbij moet in ieder geval één van de ouders een cruciaal beroep hebben.

Wethouders Knape en Van Starkenburg: “Het is hartverwarmend om te zien hoe adequaat scholen en kinderopvangorganisaties de communicatie richting ouders hebben opgepakt en opvang en thuisscholing hebben georganiseerd. Dat maakt ons ontzettend trots. Het kan zijn dat deze opvang echter niet voldoende is. Als u aanvullende opvang nodig heeft of normaliter geen gebruik maakt van opvang en dat nu wel nodig heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.”

Heeft u vragen over thuisonderwijs of wilt u zien welk beroepen onder vitale beroepssoorten vallen? Kijk dan op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19. Voor gemeente gerelateerde vragen over corona kunt u terecht op www.katwijk.nl/coronavirus.

Naar overzicht