Informatieve sessie over werkzaamheden voor de aanleg van de Rijnlandroute

Op donderdag 12 november is vanaf 21.30 uur tot 22.30 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis een informatieve sessie over ‘Werkzaamheden voor de aanleg van de Rijnlandroute’.

In opdracht van de provincie verricht Boskalis werkzaamheden voor de aanleg van de Rijnlandroute. De wijze waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd, met name de afsluitingen en het gebruik van mogelijk verontreinigd materiaal, de communicatie hierover en de betrokkenheid van de gemeente hierbij, roepen vragen op. Vanwege de urgentie is er vanuit de raad verzocht om bespreking.

Meepraten

De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving hierover denkt en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om mee te praten. Zij kunnen tijdens de hele vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt.

Aanmelden

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is aanmelden 24 uur voor aanvang van de vergadering verplicht. Aanmelden kan via een e-mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-4065302. Na aanmelding krijgen inwoners uitleg over het gebruik maken van hun spreekrecht.

De publieke tribune in het gemeentehuis blijft gesloten, vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De vergadering is live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl.

Naar overzicht