Informatieve sessie over Toekomstplannen DSV

Op donderdag 20 februari is vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis een informatieve sessie over ‘Toekomstplannen van DSV’.

Interim-directeur Kenkhuis geeft een presentatie over de toekomstplannen van DSV. Vanwege de financiële positie van DSV wordt er € 2,5 miljoen bezuinigd, maar niet op de zorg en de kwaliteit van de zorg. Mogelijk worden panden verkocht. Salem komt terug, maar misschien met een andere opzet en op een andere locatie.

Meepraten

Inwoners en betrokkenen zijn welkom bij de presentatie over de toekomstplannen van DSV. Zij kunnen na de presentatie in gesprek met de raad hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt.

Aanmelden

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de sessie. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-406 53 02. Belangstellenden zijn ook welkom om te komen luisteren; daarvoor is aanmelding niet nodig. De vergadering is live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl.

 

Naar overzicht