Informatieve sessie over Toegankelijkheid in Katwijk

Op donderdag 21 maart is vanaf 20.15  uur tot uiterlijk 22.15 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis een informatieve sessie over ‘Toegankelijkheid in Katwijk’’.

In Katwijk wordt toegewerkt naar een inclusieve samenleving. Dat betekent dat mensen met een beperking dezelfde dingen kunnen doen als anderen, zonder dat er speciale voorzieningen nodig zijn. Alle voorzieningen moeten toegankelijk worden  voor iedereen en iedereen moet er zelfstandig gebruik van kunnen maken. De raad laat zich informeren over huidige en gewenste ontwikkelingen.

Meepraten

De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over de toegankelijkheid in Katwijk  en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de hele vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt.

Aanmelden

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de sessie. Vooraf aanmelden kan  of tel. (071) 406 53 02. Belangstellenden zijn ook welkom om te komen luisteren; daarvoor is aanmelding niet nodig.

Naar overzicht