Informatieve sessie over Herinrichting openbare ruimte Hoornesplein

Op donderdag 20 juni is vanaf 19.45 uur in de Strandzaal van het gemeentehuis een informatieve sessie over de herinrichting van de openbare ruimte rond het Hoornesplein.

Het college vraagt de raad een krediet van € 1,6 miljoen beschikbaar te stellen voor de herinrichting van de openbare ruimte achter het winkelcentrum. Hier worden zowel het parkeerterrein, de trottoirs rondom het winkelcentrum als de aanpassingen tussen de torenflats aangepakt. Het huidige groen wordt vervangen maar de huidige verlichting wordt hergebruikt en vervangen door ledverlichting.

Meepraten

De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over de door het college voorgestelde herinrichting en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de hele vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt.

Aanmelden

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de sessie. Vooraf aanmelden kan via een mail naar of telefonisch 071-406 53 02. Belangstellenden zijn ook welkom om te komen luisteren; daarvoor is aanmelding niet nodig.

Naar overzicht