Informatieavond Mient Kooltuin: 17 maart

De gemeente Katwijk organiseert op dinsdag 17 maart een afrondende informatieavond over de Mient Kooltuin met een presentatie van de concept-gebiedsvisie. U bent welkom op het gemeentehuis vanaf 19.15 uur (locatie Kon. Julianalaan). Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 20.30 uur. Er is na afloop nog gelegenheid om na te praten.

De gemeente is al enige tijd samen met OKRA landschapsarchitecten bezig met het maken van een gebiedsvisie voor de Mient Kooltuin. Deze gebiedsvisie bepaalt de richting voor de verbetering van de Mient Kooltuin in de komende decennia. De Mient Kooltuin wordt een veelzijdig en multifunctioneel gebied met een plek voor onder meer recreatieve voorzieningen en natuurontwikkeling.

Het proces om tot de gebiedsvisie te komen verloopt nadrukkelijk in samenspraak met huidige en toekomstige gebruikers. De afgelopen periode zijn dan ook talloze gesprekken gevoerd. Ook zijn er eerder twee informatieavonden georganiseerd. De gebiedsvisie wordt naar verwachting nog voor de zomer vastgesteld door de gemeenteraad.

Gezien de opzet van de avond is aanmelding gewenst. U kunt dit doen door een e-mail te sturen aan: locatievalkenburg@katwijk.nl of te bellen naar: 071 406 5309.

Heeft u nu al vragen? Neemt u dan contact op met Roosmarijn Peet, projectleider. Zij is te bereiken op: 06 - 36 07 31 54 of mail: r.peet@katwijk.nl.

Naar overzicht