Informatieavond energiebesparing en comfortabel wonen

Bent u woningeigenaar wilt u besparen op uw energieverbruik? Op woensdag 15 juni organiseert de gemeente Katwijk samen met de energiecoaches van ‘Katwijk Energie Neutraal’ een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. De woningen van de wijk Katwijk Zuid/Zuid-Oost staan tijdens deze avond centraal.

Waar: Hoofdbibliotheek Katwijk
Wanneer: Woensdag 15 juni
Start: 19.00 uur
Einde: 21.00 uur

Wat kunt u van de informatieavond verwachten?

In 2020 is energieproject Katwijk Zuid/Zuid-Oost gestart. Bij meer dan driekwart van de huizen is er een besparingspotentieel van 200 en meer dan 1000 m³ gas per jaar. Met de huidige gasprijzen betekent dat honderden euro’s besparing per jaar. Tijdens de informatieavond willen we u informatie geven over hoe u zelf stappen kunt zetten om naar een lager energieverbruik te komen. Daarnaast bieden we u de gelegenheid om met een energiecoach aan tafel in gesprek te gaan over de energiemaatregelen voor uw huis.

Aanmelden

Komt u ook naar de informatieavond energiebesparing en comfortabel wonen? Meld u aan door een mail te sturen naar energie@katwijk.nl. Vermeld hierbij uw naam, adres en het aantal personen waarmee u aanwezig bent. Tijdens deze bijeenkomst is er plek voor 60 personen. Bij grote belangstelling bekijken we of er een tweede bijeenkomst gehouden kan worden.