Iemand voordragen voor de Lintjesregen 2025? Doe het nu!

Ook u kunt iemand voordragen voor een onderscheiding in de Orde van Oranje-Nassau. Wilt u iemand voordragen? Doe dat voor 1 juni 2024.

Wie komt er in aanmerking?

Iemand die gedurende een lange periode (15 jaar of langer) belangeloos bijzondere verdiensten voor de samenleving verricht. Denk aan langdurig bestuurslidmaatschap of ander vrijwilligerswerk voor een kerk, organisatie of vereniging. Ook mensen die in hun werk een uitzonderlijke prestatie leveren. De verdiensten in de werkkring dienen ver uit te stijgen boven wat normaal van iemand in die functie verwacht mag worden. Daarnaast moeten de werkzaamheden binnen de hoofdfunctie een uitstraling en een bijzondere waarde voor de samenleving hebben.

Kent u iemand die een lintje verdient?

Als u iemand wilt voordragen voor de Lintjesregen 2025, vult u dan hetaanvraagformulier in en stuur het formulier met ondersteuningsbrieven naar het bestuurssecretariaat van de gemeente Katwijk. Twijfelt u of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding? Neemt u dan contact op met het bestuurssecretariaat.

Dien het voorstel op tijd in

Is uw aanvraag compleet? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het bestuurssecretariaat. Het secretariaat neemt samen met u de aanvraag door. Houd er rekening mee dat de uiterste inleverdatum voor uw aanvraag 1 juni 2024 is.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met het bestuurssecretariaat van gemeente Katwijk via 071 406 50 01 of bestuurssecretariaat@katwijk.nl. Of kijk op www.katwijk.nl/lintje.