Energiebesparingsactie gemeente populair, meedoen kan nog!

Afgelopen voorjaar zijn de gemeenten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk en Teylingen begonnen met een gezamenlijke campagne en inkoopactie voor energiebesparing. Via de inkoopactie, in samenwerking met Winst uit je woning en lokale uitvoerders, kunnen huiseigenaren offertes ontvangen voor o.a. zonnepanelen, vloer- en/of spouwmuurisolatie en HR++-glas. Ook kregen huiseigenaren vouchers van 70 euro voor energiebesparende producten, zoals tochtstrips, een brievenbusborstel en LED-lampen. Maar de voucher is ook in te zetten voor bijvoorbeeld een inductiekookplaat, zonwering of isolatiemateriaal.

Inkoopactie

De inkoopactie is een groot succes. Er doen al bijna 5000 mensen mee en er zijn ondertussen zo’n 2500 adviezen aan huis gegeven. De tussenstand is dat er ruim 1.130.000 kg CO2 per jaar wordt bespaard. Omdat de inkoopactie zo positief is ontvangen, is deze verlengd. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven via www.winstuitjewoning.nl en offertes opvragen. 

70 euro retour voor energiebesparende producten

Ook de voucheractie is populair. Tot nu toe hebben zo’n 2000 huiseigenaren een voucher ingediend en daarmee energiebesparende producten gekocht. De vouchers worden betaald vanuit de landelijke Rijksregeling Reductie Energiegebruik. Er is nog voldoende budget in de subsidiepotten, dus doe mee! Schaf nu een of meerdere energiebesparende producten aan en krijg tot 70 euro terug! U vindt de huidige stand van de subsidiepot op winstuitjewoning.nl, waar u wordt  doorverwezen naar de pagina voor uw gemeente. Hier vindt u ook de volledige productenlijst die voor deze actie geldt. U krijgt het bedrag, na indienen van de voucher, binnen enkele weken teruggestort.

Voucher kwijt?

Mocht u de brief met de voucher per ongeluk hebben weggegooid of verloren zijn, dan kunt u via degroeneuitdaging.nl/voucher-opvragen een verzoek insturen om uw persoonlijke vouchercode opnieuw te ontvangen. Deze wordt, na controle, binnen een week naar u verzonden.

Naar overzicht