Drive-by lancering Katwijk Rijd(t) Mee

Op 1 april is in de stralende zon Katwijk Rijd(t) Mee officieel geopend. Middels een drive-by hebben de ouderenbonden en de eerste chauffeurs bloemen en bedankjes ontvangen van o.a. wethouder Corien van Starkenburg.

Drive-by

Samenkomen kan natuurlijk niet, maar dit project verdient een mooie start en leent zich uitstekend voor een lancering. Letterlijk en figuurlijk. Vrijwilligers van Katwijk Rijd(t) Mee haalden daarom op 1 april vertegenwoordigers van ouderenbonden PCOB, AOBK en Kat-Rijn op. Bij Huize Callao stonden wethouder van Starkenburg, Simone van Leeuwen (ANWB AutoMaatje) en Gwen Spies (directeur-bestuurder Welzijnskwartier) op hen te wachten. Zij deelden sleutels, bloemen en herkenningsborden uit.

Rijd mee met verschillende vervoersmiddelen

De nieuwe vervoersdienst is vanaf heden actief. Mensen kunnen met de elektrische wijkhopper meerijden of ze stappen bij een ANWB AutoMaatje in. FietsMaatjes Katwijk (onderdeel van de dienst) start ook binnenkort.

Een ritje bestellen?

Een rit bestellen gaat heel eenvoudig. Via telefoonnummer 071-3031280 kunt u zich aanmelden als klant en uw ritten bestellen. Wij zijn per email ook bereikbaar via katwijkrijdtmee@welzijnskwartier.nl. Vrijwilliger worden? Bel dan met Arnout de Bakker, projectleider Katwijk Rijd(t) Mee op 06-12215177.

Naar overzicht