Coronavirus

Op woensdag 11 maart 2020 is bij een inwoner van Katwijk het coronavirus vastgesteld. Het coronavirus is met laboratoriumonderzoek, uitgevoerd door de GGD, aangetoond. Het gaat om een man van 76 jaar. De patiĆ«nt maakt het naar omstandigheden goed en verblijft met zijn echtgenote in thuisisolatie. Door de GGD is verder contactonderzoek ingezet.

Heeft u vragen over het coronavirus en bent u op zoek naar informatie? Dit is beschikbaar op de website van De Rijksoverheid. Hier vindt u de laatst bekende informatie over het virus. Ook leest u wat de klachten zijn die gepaard gaan met een besmetting van het virus en wat u moet doen als u denkt dat u, of iemand anders in uw omgeving, besmet is.

Wilt u liever iemand telefonisch spreken? De Rijksoverheid heeft een speciaal nummer geopend waar u vragen kunt stellen over het coronavirus: 0800-1351.

De gemeente volgt de richtlijnen van het Rijk en heeft contact met de GGD Holland Midden en de Veiligheidsregio Hollands Midden. Als daar aanleiding toe is, volgt nadere berichtgeving.

Naar overzicht