College bezoekt Rijnsburg

Op dinsdag 8 oktober bezoekt het College van burgemeester en wethouders Rijnsburg. De wijkraad neemt het college ’s middags mee op een rondrit langs verschillende plekken in het dorp. ’s Avonds is om 19.00 uur in De Burgt een inloopbijeenkomst. Hiervoor zijn alle Rijnburgers uitgenodigd.

Rondrit met de wijkraad

’s Middags bezoekt het college enkele plekken waar de wijkraad met hen in gesprek wil over het sociale hart van Rijnsburg.

In gesprek met burgers

’s Avonds is de inloopbijeenkomst in de Burgt. Hier kunnen Rijnsburgers rechtstreeks in gesprek met leden van het college. Dit gesprek kan gaan over alles wat bewoners na aan het hart ligt. Alle Rijnsburgers krijgen hiervoor een uitnodiging in de bus.

Digitaal vragenuurtje

Nieuw dit keer is dat de leden van het college voor het wijkbezoek ook digitaal te spreken zijn, via de Facebookpagina van de gemeente Katwijk.

Op 25 september kunt u tussen 20.00 en 21.00 uur in gesprek met wethouders Rien Nagtegaal en Adger van Helden. Op 26 september tussen 11.30 en 12.30 uur zijn wethouders Corien van Starkenburg en Jacco Knape live en op 1 oktober tussen 20.00 en 21.00 uur burgemeester Cornelis Visser en Gerard Mostert. Welke vraag stelt u hen?

Naar overzicht