Logo gemeente Katwijk

Informatieavonden RijnlandRoute: 28 en 29 juni

De provincie Zuid-Holland organiseert op 28 en 29 juni informatieavonden over de werkzaamheden aan het eerste deel van de RijnlandRoute. Aannemerscombinatie Comol5 geeft tijdens deze avonden een toelichting op het werk, beantwoordt vragen over de werkzaamheden en vertelt hoe de omgeving geïnformeerd wordt voorafgaand aan de bouw.

Het eerste deel van de RijnlandRoute bestaat uit de aanleg van de nieuwe provinciale weg (N434) tussen de A44 en de A4 bij Leiden met een geboorde tunnel en aanpassingen aan de A4 en de A44. Gemeente Katwijk valt alleen voor het gedeelte Ommedijkseweg binnen het eerste deel.

Data en locaties

Tijdens de informatieavonden is de zaal open van 19.00 uur tot 21.00 uur. U kunt tijdens de avond binnenlopen voor informatie. Medewerkers van de provincie en de aannemer staan klaar om een toelichting te geven op het project en uw vragen te beantwoorden. De aannemer geeft tijdens de informatieavond meerdere korte presentaties over de aanpak van de werkzaamheden.

  • woensdag 28 juni: Het Haagsche Schouw, Haagse Schouwweg 14 in Leiden
  • donderdag 29 juni: Theehuis De Tuin van Smid, Polderpad 8 in Leiden

RijnlandRoute

De RijnlandRoute is een nieuwe weg van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden. De weg lost knelpunten op en draagt bij aan een betere doorstroming in de regio Holland Rijnland, met name rondom Leiden en Katwijk. De RijnlandRoute wordt gerealiseerd door de provincie samen met Rijkswaterstaat. Ook de gemeenten die aan de RijnlandRoute liggen, zijn betrokken bij de realisatie.

Meer informatie

Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het project.