Aanmelden evenementenkalender 2022

Samen met de andere gemeentes in de regio stelt de gemeente Katwijk ieder jaar een regionale evenementenkalender op. Aan de hand van deze kalender hebben de hulpdiensten (politie, brandweer, Geneeskundige hulpverlening ongevallen en rampen) een beter overzicht over de te organiseren evenementen in de regio en de capaciteitsplanning.

U dient vóór 30 oktober 2021 melding te doen van het evenement of evenementen die u van plan bent in 2022 te organiseren.

Hier staat informatie over de evenementenkalender en kunt u uw evenement aanmelden voor de kalender.

De evenementenkalender 2022 wordt vastgesteld door de burgemeester en ter inzage gelegd. Bij een melding die na de vaststelling van de evenementenkalender binnenkomt, wordt aan de hand van de evenementenkalender bekeken of er nog ruimte is voor het evenement.

Het aanmelden van een evenement en de vaststelling van deze evenementenkalender zegt niets over de doorgang van een evenement. Het betreft slechts een eerste toets. U moet alsnog, met inachtneming van de indieningstermijn, een evenementenvergunning aanvragen met het daartoe vastgestelde formulier. Deze aanvraag wordt in behandeling genomen om vervolgens te bekijken of een vergunning kan worden verleend.

Naar overzicht