Aanbod wijkteam uitgebreid met relatie- en scheidingspunt

Sinds kort is het aanbod van het Wijkteam in gemeente Katwijk uitgebreid met een relatie- en scheidingspunt. Deskundigen met ieder hun eigen kennis en ervaring op dit onderwerp hebben de krachten gebundeld. Samen vormen zij het relatie- en scheidingspunt van het Wijkteam en hebben als doel het preventief aanpakken van problemen in de relationele sfeer.

Het relatie- en scheidingspunt bestaat onder andere uit maatschappelijk werkers, pedagogen, mediators, relatiecoaches, een advocaat en een financieel deskundige. Samen staan zij klaar om de inwoners van gemeente Katwijk te voorzien van vrijblijvende informatie en advies. Door de aanpak vanuit het relatie- en scheidingspunt te coördineren worden zaken zo compleet mogelijk behandeld, ongeacht de verschillende betrokken partijen.

Wethouder Corien van Starkenburg: "Het wijkteam van gemeente Katwijk is continue in ontwikkeling. Met deze toevoeging zetten wij een nieuwe stap om de inwoners een plek te bieden voor al hun vragen en problemen met betrekking tot relatie en scheiding".

Het wijkteam is te bereiken via www.katwijk.nl/wijkteam of via telefoonnummer 071 40 65 000.

Naar overzicht