Informatie voor ondernemers over coronamaatregelen

Ondernemers in Katwijk ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus. Op deze pagina vindt u informatie over een aantal bestaande en nieuwe regelingen waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Naast de landelijke en lokale regelingen vindt u meer informatie over overige regelingen, ondersteuning en handige links per sector.

U kunt via het Coronaloket van de Kamer van Koophandel nagaan voor welke maatregelen u in aanmerking komt. Daarnaast vindt u op de websites van KOV Katwijk en MKB-Nederland meer informatie voor getroffen ondernemingen.

Landelijke regelingen

Let op: Op dit moment zijn er bedrijven actief die ondernemers hulp bieden bij het aanvragen van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO). Deze hulp is doorgaans niet kosteloos en mogelijk niet zonder financiële gevolgen. U hoeft als ondernemer geen extra kosten te maken. Wij helpen u graag  bij uw aanvraag. Daarvoor kunt u mailen naar ondernemersinfo@katwijk.nl.

Lokale regelingen

Coronaloket Kamer van Koophandel

Informatie per sector

Veelgestelde vragen voor ondernemers

Contact

Bent u zelfstandig ondernemer, woonachtig in Katwijk en heeft u vragen over de lokale bijstandsregeling, kunt u mailen naar ondernemersinfo@katwijk.nl of bellen met 071-406 5000.
 

Ondernemers met vragen over de landelijke regelingen kunnen terecht bij het Coronaloket van de Kamer van Koophandel. Het loket is ook telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0800 - 2117