Informatie voor ondernemers over coronamaatregelen

Als ondernemer in Katwijk ondervindt u de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus. Op deze pagina vindt u informatie over regelingen waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Naast de landelijke en lokale regelingen vindt u meer informatie over overige regelingen, ondersteuning en handige links per sector.

Op Rijksoverheid.nl en via het Coronaloket van de Kamer van Koophandel ziet u voor welke regelingen u in aanmerking komt. Bij de Belastingdienst kunt u betalingsregelingen aanvragen. Daarnaast vindt u op de websites van KOV Katwijk en MKB-Nederland meer informatie voor getroffen ondernemingen.

Let op: Op dit moment zijn er bedrijven actief die ondernemers hulp bieden bij het aanvragen van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO). Deze hulp is doorgaans niet kosteloos en mogelijk niet zonder financiële gevolgen. U hoeft als ondernemer geen extra kosten te maken. Wij helpen u graag  bij uw aanvraag. Daarvoor kunt u mailen naar ondernemersinfo@katwijk.nl.

Lokale regelingen

De steunmaatregelen TOZO en TONK lopen per 1 oktober af. Dit kan gevolgen hebben voor u. Meer informatie via Afspraken over einde Tozo en TONK per 1 oktober 2021 | VNG.

Informatie per sector

Veelgestelde vragen voor ondernemers