Logo gemeente Katwijk

Trouwambtenaar Atie van Lieshoud

En dan is het zover: de trouwdag. De dag waarop jullie elkaar het ‘ja-woord’ zullen geven. Dat is altijd een bijzondere dag, net als het bijzonder is als 2 mensen elkaar vinden, elkaar lief krijgen en besluiten hun leven samen te delen. Prachtig als dat je overkomt.

De meesten van jullie hebben heel lang naar deze dag toegeleefd en veel stond in het teken van de organisatie en de voorbereidingen. Maar op jullie grote dag, is het tijd om alles lekker over je heen te laten komen en te genieten van wat de dag je te bieden heeft. Ik vind het een eer deel te mogen uitmaken van jullie speciale dag en ik doe graag mijn best om er een onvergetelijke ceremonie van te maken. Dat geldt natuurlijk ook als jullie als partners kiezen voor een geregistreerd partnerschap.
Ik houd van een ontspannen, warme sfeer. Ik vind het belangrijk dat iedereen op z’n gemak is en doe er alles aan om jullie grote moment extra glans te geven op een manier die bij jullie past en in jullie stijl is.

Kennismakingsgesprek

In ons kennismakingsgesprek gaan we samen invulling geven aan de huwelijksceremonie. Ik kom graag bij jullie thuis om elkaar in jullie eigen omgeving te leren kennen. Met plezier en respect luister ik naar jullie wensen en verhalen. Samen bepalen we de toon en de sfeer, waarbij ik steeds voor ogen houd dat jullie met een liefdevolle glimlach op een onvergetelijke trouwdag moeten kunnen terugkijken. Zelf heb ik mooie herinneringen aan onze trouwdag en die koester ik. Ik weet dus uit eigen ervaring hoe belangrijk een gedenkwaardige huwelijksceremonie kan zijn.

Over Atie

Nog wat persoonlijke informatie: ik heb jarenlang in het buitenland gewoond en ben nu al geruime tijd woonachtig in Katwijk. Tot grote tevredenheid. Ik houd van het dorp, de zee en het strand. Het is hier prachtig! In het verleden ben ik als juriste in verschillende functies werkzaam geweest. Tegenwoordig beleef ik veel plezier aan het maken van levensboeken. Schrijven is mijn passie en als hobby leg ik verhalen en herinneringen vast. Ik probeer zo te schrijven dat uit het boek naar voren komt wie iemand is en wat belangrijk voor hem of haar is. Een portret in woorden.

Deze hobby komt me goed van pas bij mijn werk als trouwambtenaar, omdat ik ook uit de gesprekken met jullie de mooie dingen en de bijzondere gebeurtenissen probeer te halen. Ik zoek in de verhalen vooral naar die aspecten die jullie als persoon kenmerken en als jullie dat willen besteed ik daarbij natuurlijk ook aandacht aan de mensen om jullie heen.