Logo gemeente Katwijk

Markten

Gemeente Katwijk heeft verschillende markten waar u terecht kunt voor uw groente, fruit, kleding of plezier.

Weekmarkt

Katwijk

Elke vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur is de Katwijkse weekmarkt op het Marktplein aan de Piet Heinlaan, naast zwembad Aquamar. Een gezellige drukke markt waar (bijna) alles te vinden is.

Er is een groot assortiment aan producten, zoals: textiel, schoenen, modestoffen, dekbedden, woonaccessoires, meubelstoffering, reformartikelen, hobbyartikelen, drogisterijartikelen, gordijnen, lederwaren, bloemen en planten.

Er staan ook kramen voor uw(wekelijkse) boodschappen met onder andere: aardappelen, groente en fruit, vis, snoep en chocolade, stroopwafels, zuivel, vleeswaren, poelierswaren, noten en zuidvruchten, brood en banket, delicatessen. Kom ook naar de gezelligste markt uit de regio!

Kijk ook eens op:

Nieuwe opstelling vanaf 11 november

Vanaf vrijdag 11 november krijgt de markt een nieuwe opstelling. Een gedeelte van het marktterrein wordt afgezet in verband met de nieuwbouw van het zwembad.
Op het marktterrein wordt een bouwhek geplaatst waardoor een aantal standplaatsen verplaatst moeten worden. Het gaat dan met name om de rij standplaatsen aan de kant van het zwembad. Deze standplaatsen worden verdeeld over de markt. Alle standplaatsen blijven dus op het marktplein.

Rijnsburg

Op dinsdag van 13.00 tot 17.00 uur kunt u terecht op de weekmarkt in Rijnsburg.

De markt is te vinden op het Hoftuinplein vlakbij het winkelcentrum De Hoftuin.

Toeristenmarkt

In het zomerseizoen is er elke dinsdag een Toeristenmarkt in het centrum van Katwijk aan Zee. De markt staat ieder jaar weer volop in de belangstelling. U kunt langs meer dan 130 kraampjes wandelen en shoppen. Elke week is er op het Andreasplein, achter de Oude Kerk aan de Boulevard, een thema evenement en zijn er muziekoptredens en/of demonstraties van de oude ambachten.

In 2018 is deze markt van 26 juni tot en met 28 augustus, elke dag dinsdag van 13.00 - 21.00 uur.

Het programma vindt u binnenkort op:

Paardenmarkt

Zowel in Valkenburg als in Rijnsburg wordt jaarlijks een paardenmarkt gehouden.