Logo gemeente Katwijk

Intocht Sinterklaas

De Sint brengt ook dit jaar weer een bezoek aan onze gemeente.

Katwijk aan Zee en Rijnsburg

Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas naar Winkelhart Zeezijde. Dat wordt een feestelijke dag! De Sint wil iedereen graag ontmoeten en is blij na een jaar weer zoveel opgetogen mensen te zien. Sinterklaas en zijn Pieten komen aan in de Princestraat om 13.30 uur. Vervolgens loopt de sint door de Princestraat naar de Voorstraat en is er om 14.15 uur voor iedereen de gelegenheid om je mooiste kleurplaat, verlanglijstje in te leveren of een handje te geven aan de Sint. Wil je een selfie maken met de Sint, natuurlijk kan dat ook! Rond 15.15 uur loopt de Sint door het centrum van Katwijk richting de Badstraat. De Pieten nemen natuurlijk zakken vol lekkers mee uit Spanje! Dit wil je niet missen!

Sinterklaas en de Pieten komen ook dit jaar weer naar Rijnsburg. Op 18 november meert de boot om 14.00 uur aan op De Vliet, ter hoogte van winkelcentrum de Hoftuin. Daar zal de goedheiligman ontvangen worden door de burgemeester.

Katwijk aan den Rijn en Valkenburg

Op zaterdag de 25e komt Sint om 13.30 uur aan op de Turfmarkt in Katwijk aan den Rijn. Daarna barst er een feestje los. Een dubbelganger zal rond dezelfde tijd, om 14.00 uur, met zijn pakjesboot aanmeren bij ’t pontje in Valkenburg. Alle kinderen tot en met groep vier kunnen daarna het feest in De Peuk bezoeken.