Informatieavond Limesbuurt Valkenhorst

Categorieën

  • Informatiebijeenkomst
  • Valkenburg
  • Valkenhorst

Op dinsdag 4 april organiseert BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling van 19.00 tot 20.30 uur een informatieavond over de Limesbuurt in Het Dorpshuis in Valkenburg. Iedereen is welkom op deze informatieavond.

De Limesbuurt is de eerste woonbuurt die op de plek van het voormalige Marinevliegkamp Valkenburg komt. Er komen ongeveer 700 woningen. Na de informatiebijeenkomsten van vorig jaar zal BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling op 4 april toelichten hoe de wensen en ideeën van omwonenden en ondernemers zijn verwerkt in de plannen voor de wijk. Het Stedenbouwkundig Plan gaat deze maand voor akkoord naar de gemeente Katwijk.

Aanmelden

Programma

De informatieavond begint met een korte presentatie van archeoloog, journalist en schrijver Ruurd Kok. Hij vertelt over de geschiedenis van de Limes. Over de herkomst van de naam en het verborgen verhaal achter het landschap en Hoeve Weltevree. In het tweede gedeelte van de bijeenkomst presenteren we u het Stedenbouwkundig Plan. We leggen aan de hand van het plan uit hoe het gebied ingericht zal worden en wat we gedaan hebben met ideeën en wensen die zijn opgehaald bij eerdere bijeenkomsten. Het Stedenbouwkundig Plan gaat deze maand voor akkoord naar de gemeente Katwijk.