Markten

Gemeente Katwijk heeft verschillende markten waar u terecht kunt voor uw groente, fruit, kleding of plezier.

Weekmarkt

Katwijk

Elke vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur is de Katwijkse weekmarkt op het Marktplein aan de Piet Heinlaan, naast zwembad Aquamar. Een gezellige drukke markt waar (bijna) alles te vinden is.

Let op! De Weekmarkt vindt in week 52 plaats op dinsdag 23 december in plaats van vrijdag 26 december. Dit in verband met Tweede Kerstdag.

Er is een groot assortiment aan producten, zoals: textiel, schoenen, modestoffen, dekbedden, woonaccessoires, meubelstoffering, reformartikelen, hobbyartikelen, drogisterijartikelen, gordijnen, lederwaren, bloemen en planten.

Er staan ook kramen voor uw(wekelijkse) boodschappen met onder andere: aardappelen, groente en fruit, vis, snoep en chocolade, stroopwafels, zuivel, vleeswaren, poelierswaren, noten en zuidvruchten, brood en banket, delicatessen. Kom ook naar de gezelligste markt uit de regio!

Rijnsburg

Op dinsdag van 13.00 tot 17.00 uur kunt u terecht op de weekmarkt in Rijnsburg.

De markt is te vinden op het Hoftuinplein vlakbij het winkelcentrum De Hoftuin.

Toeristenmarkt

In de maanden juni, juli en augustus is er 10 weken lang op dinsdag een Toeristenmarkt in het centrum van Katwijk aan Zee. De markt staat ieder jaar weer volop in de belangstelling. Tussen 13.00 en 21.00 uur kunt u langs meer dan 130 kraampjes wandelen en shoppen. Elke week is er op het Andreasplein, achter de Oude Kerk aan de Boulevard, een thema evenement en zijn er muziekoptredens en/of demonstraties van de oude ambachten.

Standplaats toeristenmarkt

U kunt een standplaats voor de toeristenmarkt 2015 in januari en februari 2015 aanvragen via deze website. In die maanden vindt u hier een inschrijfformulier.

Paardenmarkt

Zowel in Valkenburg als in Rijnsburg wordt jaarlijks een paardenmarkt gehouden.

3 star logo